Autobedrijf Versteege  
Streekweg 179
1616 AD Hoogkarspel
0228-561415

AUTOBEDRIJF
VERSTEEGE


Streekweg 179
1616 AD Hoogkarspel
0228-561415
Copyright © 2017 Autobedrijf Versteege. All Rights Reserved.
Onderhoudssysteem alle merken

Niets overbodigs

Met het door de fabriek voorgeschreven onderhoud- systemen worden precies op het juiste moment de juiste controles uitgevoerd. Standaard worden bij elke onderhoudscontrole de olie en het oliefilter vervangen.

Afhankelijk van de leeftijd van uw auto, de kilometerstand en het gebruik kunnen er ook andere aan slijtage onderhevige onderdelen, zoals bougies, luchtfilter, volgens fabrieksvoorschrift vervangen worden. Deze eventuele extra werkzaamheden worden natuurlijk altijd van tevoren met u overlegd.
Diagnose .

Wij kunnen een volledige diagnose maken voor uw auto en eventuele storingen opsporen. Hiervoor hebben wij de modernste apparatuur in de garage, waarmee we precies kunnen zien wat er moet gebeuren om uw auto weer veilig en zonder ongemakken af te leveren.

Reparatie

De reparaties worden in onze garage uitgevoerd. Voor uw auto zijn er veel benodigde onderdelen al aanwezig of kunnen met een sneldienst binnen een uur geleverd worden, waardoor we in staat zijn alle reparaties zo snel mogelijk uit te voeren. U kunt bij ons terecht voor reparaties aan uw Peugeot, maar ook voor ieder ander automerk.

Airco

Tegenwoordig zit er in veel auto’s airconditioning. Hiermee is de temperatuur in de auto gemakkelijk te regelen. Om de airco goed te laten werken, is er regelmatig onderhoud voor nodig. Een ingeschakelde airco heeft ook invloed op het brandstofverbruik. Des te slechter de kwaliteit van de airco, des te meer brandstof er verbruikt wordt. Dus laat de airco regelmatig controleren en eventueel repareren.
Banden service
Nieuwe banden en uitlijnen

Wij hebben alle merken banden in huis. Zo kunnen wij iedereen tegemoet komen en u met de juiste banden de weg op helpen. Wij lijnen uw wielen ook uit. Dit is precies werk wat een vak op zich is. Het is belangrijk dat de wsielen goed uitgelijnd zijn om versnelde slijtage te kunnen voorkomen aan uw banden en stuurhuis onderdelen, en het bespaart ook brandstof.


Storingen ontstaan in:

* motormanagementssystemen
* Airco-systemen
* Tractioncontrol/slipregeling
* ABS-systemen
ONDERHOUD EN VERKOOP
ALLE MERKEN
Specialist Peugeot
Mail ons: Autobedrijf Versteege